ImgBurn

Van de maker van DVD Decrypter: ImgBurn. Dit programma brandt de meeste types CD/DVD images en ondersteunt alle bekende branders. Het maakt niet alleen images van bijv. je gehele harde schijf maar maar het brand bestaande images net zo gemakkelijk naar een CD of DVD.
Het programma ondersteunt erg veel formaten zoals BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG en PDI en het trekt de neus ook niet op voor je dubbel-laags DVD’s. Hierbij kan het de laaggrens gebruiken welke opgegeven is in een IFO bestand maar het kan ook zelf berekenen wat de juiste overgang naar de volgende laag moet zijn.
Het brandt Audio CD’s van elk bestand dat wordt ondersteunt door DirectShow / ACM – inclusief AAC, APE, FLAC, M4A, MP3, MP4, MPC, OGG, PCM, WAV, WMA en WV.
Je kunt het gebruiken om DVD Video discs te maken (vanuit een VIDEO_TS map), HD DVD Video discs (vanuit een HVDVD_TS map) en Blu-ray Video discs (vanuit een BDAV / BDMV map) met het grootste gemak.
Tevens kan het worden gebruikt om herschrijfbare media te wissen of te formatteren.
Het programma zit boordevol mogelijkheden om alles in te stellen dus neem je tijd om alle ins en outs van het programma te ontdekken.

Getest met: XP
Volgens Homepage: Alle Windows versies, zowel 32 als 64 bits

Homepage

imgburn

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *